In het Azie Reiscafé - en soms op een andere locatie - organiseren wij activiteiten die een link hebben met Azië. Deelname is altijd gratis, maar aanmelden verplicht!

Voor veel van onze reizigers vindt de kennismaking met Namasté Reizen online plaats. Maar wij vinden het ook leuk om elkaar 'offline' te ontmoeten. Daarom is er ons reiscafé waar wij regelmatig leuke activiteiten organiseren zoals een lezing, een workshop reisfotografie of - op locatie - een wandeling door China Town. Aan deze activiteiten zijn geen kosten verbonden. Voor de komende tijd staan onderstaande activiteiten gepland:

Rondleiding China Town in Antwerpen door Philippe

We starten de rondleiding rechtover het Astridplein aan de Chinese Poort: hier maken we kennis met de gids Philippe, die ons een eerste introductie geeft over de Chinese cultuur en zijn achtergrond in België. Verder bezoeken we de Kung Fu school of de boeddhistische tempel, een acupuncturist en de Chinese bakker waar we even iets lekkers proeven. De wandeling eindigt bij een Aziatische supermarkt waar u wel meer dan 5000 producten kunt vinden. Maar dan komt het beste deel van deze rondleiding nog: we eten dimsum in één van de betere restaurants van China Town! (Lees hier het verslag van een eerdere rondleiding)

Datum: donderdag 23 januari 2020 (combineer het met een bezoek aan de Vakantiesalon in Antwerpen! U ontvangt gratis toegangskaarten)

Tijd: 15:00 - 18:00 uur

Locatie: China Town in Antwerpen


Inschrijven kan door middel van een e-mail naar margaretvrolijk@namaste-reizen.nl U ontvangt binnen twee weken een bevestiging van deelname. Vol = vol. Op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Meldt u aan voor de nieuwsbrief.

Wij kijken er naar uit u tijdens één van deze activiteiten te ontmoeten!